Concert van Carmina Ludens op zondag 23 oktober 2011

14 december: “Juridische missers”, voordracht door Prof. dr. P.Tak over de Drontense bosmoord, ook wel ‘de blind date-moord’ genoemd.

Voordracht van Peter Teeuwissen op 13 maart met als titel “Verre en avontuurlijke reizen”.

8 november: Godfried Bomans, zijn leven en werken. Voordracht door A. van der Pijll, lid Godfried Bomans Genootschap.

concert van het Deurnes mannenkoor op 27 november 2011

1 januari 2012 Tom Covers ontvangt  de gemeentelijke  onderscheiding   .

Dinsdag 10 januari 2012: Voordracht door Prof. dr. V. Manuth over de schilder Hans Holbein.

Woensdag 15 februari 2012 : “Çanon van de operette” door Maarten-Jan Dongelmans.

Met een feestelijk concert door het Symfonieorkest Nijmegen werd op 22 april in een bomvolle kerk  het eerste lustrum afgesloten.