Zondag 14 oktober: opening van het seizoen 2012-2013  met een concert door het Symfonisch Blaasorkest Nijmegen.

Dinsdag 23 oktober: “De vlam van de poëzie”,  literaire  avond over de Vlaamse priester-dichter Guido Gezelle.

Zondag 11 november: “levensliederen” met het koor OCHAARM.

Dinsdag 11 december: voordracht prof. dr. Lamers, hoofd Sterrenkundig Instituut, Universiteit Utrecht : “De oerknal”.

Woensdag 13 maart : voordracht door prof. dr. V. Manuth over de Vlaamse Primitieven.

Dinsdag 19 februari : filmavond verzorgd door “Nijmegen Blijft in Beeld

“Met een druk bezocht concert door het Arnhems Slavisch Koor werd het 6e seizoen afgesloten.”

Woensdag 21 november: Jacques van Mourik en de Plasmolense kunstenaars

16 januari 2013: voordracht door Annemarie Eras  over de Jugendstill /Art Nouveau .

Na de voordracht over de Jugendstill werd een excursie georganiseerd naar  jachtslot De Mookerheide in Molenhoek.