Zondag 6 oktober : Zigeunerorkest Servus,

Dinsdag 22 oktober: “Pop Art”, voordracht door drs. Frank van de Schoor, conservator moderne kunst

van museum Het Valkhof in Nijmegen.

Frank van de Schoor

Woensdag 20 november: “De wereld van de Goede Doelen”door prof. dr. Th.N.M. Schuyt, hoogleraar filantropische

studies aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Dinsdag 10 december: “Bijgeloof” door de journalisten schrijver Paul Spapens.

Dinsdag 11 februari 2014 : “Geneeskunst in de beeldendeKunst”, voordracht door Maerten C.G. Verstegen, arts,voorzitter CAM.

Woensdag 12 maart: Filmavond “Een reis naar Rusland”.

Dinsdag 15 april: Mariken van Nimwegen.

Zondag 1 september: Een bijzondere opening van het seizoen 2013-2014 met een gratis concert door het Sing Along Events-koor met werken van “Wolfgang Amadeus Mozart”.

Zondag 10 november; concert door het mannenkoor“Bronzen Stemmen”.

15 januari  2014 : Claudia en Manito met “Arpamor”, een melange van Spaanse en Zuid Amerikaanse muziek.