Dinsdag 4 oktober : Opening van het jubileumseizoen met een voordracht getiteld “Het slapende brein; slaap, een voorwaarde voor welzijn en presteren”  door dorpsgenoot prof. dr A. M.L. Coenen,

Woensdag 19 oktober : “Zijn zij nou gek of zijn wij het ?“ voordracht door Marie Thérèse ter Haar, Rusland-  en Oost- Europa deskundige en oprichtster/directeur van de Rusland en Oost-Europa Academie Empirique

Zondag 13 november 2016: viering 10-jarig bestaan met gratis concert door Nijmeegs Studentenorkest

Dinsdag 17 januari: “James Ensor en Paul Delvaux” door dr. Herman Deleu, kunsthistoricus”

Woensdag 14 december: “Het veer over de Maas” door Rene van Hoften

14 maart 2017: “Een rondreis door Siberië” door Elena Bronnikova.

5 april 2017 :“Spectaculaire ontwikkelingen in de oogheelkunde” met prof. dr P.Ringens , UMC Maastricht”.

presentatie van het boek “Een Kerk vol Kunst”  ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan.

10-jaar CAM; rondleiding langs de kunstwerken van de kerk n.a.v. het jubileumboek “Een Kerk vol Kunst”.

Dinsdag 31.1.2017 : “Robotisering van onze maatschappij door prof. dr J. (Jos) de Mul “.

Woensdag 15 februari  “ Muzikale avond met “Simons en Band”.

“Afsluiting van het seizoen met een concert door het Grenslandmannenkoor”.