Donderdag 12 oktober 2017: “Opening van het seizoen met een concert door het Gewestelijk Symfonie Orkest “Maas en Niers”.

Woensdag 29 november   100 Jaar De stijl”, voordracht door kunsthistorica drs. Walda Bosman-Kok”.

Woensdag 13 december: Volksgebruiken in het oude Brabant” door Eric Koolen.

Woensdag 25 april: Afsluiting van het seizoen met een concert door het Betuws Symfonie Orkest. Soliste Charlotte Basalko Vázquez, viool.

Woensdag  15 november: “Prof dr S.Teunissen; “Hospicezorg; praten over leven en dood”.

Dinsdag 16 januari 2018 : Jan Nillesen : “De Maas, van open riool  naar natuurparadijs”

Woensdag 31 januari: dr. Leo Ewals:  Franse kastelen in de Middeleeuwen”

Dinsdag 20 februari 2018: “Kosmische straling”, door prof dr S (Sijbrand) de Jong.

Woensdag 14 maart 2018 : “Kinderen in het oude Egypte” door drs E.C. (Elsbeth) Rooker, egyptologe