Text Box:

Text Box:

Plaats,Tijd,Toegangsprijs

Plaats, tijd en toegangsprijs van onze activiteiten.

Met ingang van het seizoen 2019 - 2020 zijn onze activiteiten verplaatst naar  gemeenschapshuis “De Wieken” aan de Esdoornlaan 5 in Molenhoek. Het bestuur heeft na lang overleg tot deze “verhuizing” besloten om daarmee de aantrekkelijkheid van onze bijeenkomsten te vergroten. De voordelen zijn o.a. de grotere ruimte en meer zitcomfort voor de bezoekers, de mogelijkheid om na afloop in de bar nog even na te praten en minder werk voor de vrijwilligers.

In de regel geldt voor onze activiteiten (lezingen en voordrachten) nu het volgende:

Plaats: gemeenschapshuis “De Wieken”, Esdoornlaan 5, 6584 BD Molenhoek.

Tijd : alternerend op de dinsdagavond en donderdagavond om 20.00 uur precies.

De datum wordt hierna per activiteit vermeld.

Entree inclusief een kop koffie of thee:

·      6,00  voor volwassenen.

·      3,00  voor Vrienden van CAM.

·      4,00  voor jongeren tot 16 jaar, CJP-houders en studenten op vertoon van collegekaart of inschrijvingskaart.

Concerten in de kerk.

In dit seizoen wordt er een concert in de kerk van Molenhoek geprogrammeerd en dat is op zaterdag 18 april 2020. Dit concert staat in het teken van het 12½-jarig bestaan van CAM en zal daarom gratis toegangkelijk zijn.